Skoči na glavno vsebino

PRENOVLJENA SPLETNA STRAN ŠOLE

Najprej naj vam ob vstopu v leto 2023 še enkrat zaželimo ogromno zdravja in sreče ter uspehov, povezanih bodisi s šolo bodisi izven njenih okvirjev.

Sicer pa smo končno prenovili spletno stran šole, tako da bo sedaj nekoliko bolj gledljiva in bolj pregledna, sploh kar se tiče aktualnih prispevkov in dogodkov, ki jih lahko najdete na koledarju v desnem gradniku.

Prav tako smo dodali pod zavihek Razno tudi časovni načrt pisnih preizkusov za učence od 4. do 9. razreda, ki pa se lahko zaradi nepredvidljivih dogodkov med šolskim letom spreminja (spremembe bodo sproti objavljene).

Pod istim zavihkom (Razno) na spustnem meniju najdete tudi športne dosežke, kjer bomo objavljali tako dosežke naših športnikov na šolski ravni kot tudi uspehe naših učencev na športnem področju izven šole.

Ker je šolska spletna stran »živa stvar«, vas še vedno vabimo k sodelovanju v smislu predlogov za izboljšave. Ob tem ne pozabite na našo Facebook stran, kjer je za razliko od »uradnejše« spletne strani poudarek predvsem na slikovitosti dogodkov, povezanih s šolo.

Dostopnost